Tìm thấy 54 tài liệu
Research History at National Institute of Nutrition
Period 1980-1985
Research:
State level Research Project 64-02 "Improving Vietnamese's meal".
Finding:
Country wide data on food consumption and food habits
Country wide data on malnutrition among children.
VAC Eco-system and Micronutrient deficiencies control in Vietnam.
Vietnam is a developing
country with about 80% of population living in rural areas. Food
converted to paddy per capita increased 304.2 kg in 1985 to 324.4 kg in
1990 and 387.7 kg in 1997. While paddy per capita increase year by year
but the prevalence of malnutrition is still 36.8% (1998).
Hàm lượng acid amin trong một số loại cá Việt Nam
Hàm lượng 17 loại acid amin trong 5 loại nước mặn và 5 loại cá nước ngọt thông dụng trên thị trường đã được xác định bằng kỹ thuật sắc ký lỏng hiệu năng cao (HPLC) tại khoa hoá ATVSTP- viện Dinh Dưỡng.